Wat een verademing, het is elke dag vakantie! De ruimte, tijd, plek, planning, visie, missie, creatie, organisatie, financiën, marketing, sales. Alles maar dan ook ECHT alles ligt open en mag ik mee spelen! Wat een prachtige vrijheid. Zeg maar vakantie in eigen onderneming!

Wat is dan werkelijk voor mij het verschil? De vrijheid in visie, missie en alleen dingen doen met volle passie. Niet meer conformeren naar een bedrijfscultuur, taken en de verantwoordelijkheden. Waarvan het ene deel goed past maar het andere deel moet, omdat het moet…. Toen ik deze week mijn agenda open trok voelde zo intens “wat een fantastische week!” Geen één afspraak waarbij ik dacht.. pffffff… Nee, elke afspraak is interessant en boeit me, waardoor ik bloei.

Wat me vooral opvalt is de vrijheid, de energie die nu vrijkomt. Ik voel me niet meer schuldig als ik een dagje minder presteer, maar ik neem die dag. Tel niet meer mijn uren of het aantal gesprekken, maar ik denk in resultaten. Een mooie opdracht voel ik vanuit mijn tenen, spanning is er en ik gil het uit van blijdschap! Vertrouwen in mijzelf ipv in een grote organisatie: Loketcoach it is! De automatische piloot is eraf, geen hectiek in mijn agenda, maar verbinden met dat wat ik echt wil! Niet meer zes afspraken op een dag om af te werken, maar drie goede, echte, fijne en leuke! Connectie focus en spanning voelen! Yes het is echt intenser, maar zeker niet intensiever.

Wat een verademing!

Vakantie in eigen onderneming!

Meer vragen?