Ik heb 6 coaching sessies (skype) met Suzan gehad in een turbulente periode in mijn leven. Hierdoor vond ik het soms lastig tijd vrij te maken voor de uitvoering van mijn coaching afspraken. Er kwam veel op me af en hierdoor werden de doelen, zoals gesteld bij aanvang van het traject, niet allemaal beantwoord. (dit kwam door mijn drukke agenda, afspraken afzeggen, verplaatsen en mijn verandering van focus op doelen) We hebben gewerkt met wat er op het moment van de sessie speelde en dat voelde voor mij ook fijn aan. Ik heb weerstand gevoeld om aan afspraken te houden, maar ik kwam er middels de sessies achter dat dit mijn eigen conditionering is die ik kan veranderen en er dan wel verandering mogelijk is. Zo waren er meer momenten van inzicht bijvoorbeeld tav integriteit, maar ook dat opruimen van dingen en gevoelens ruimte biedt en mogelijkheden creëert. Ook had ik diep respect voor Suzan voor de beheersing van de stof. Ze haalde ondersteunende theorie erbij die ik kon doorlezen. Hierdoor voelde het professioneel aan. Ook doordat we vooraf bespraken hoe ik het beste geholpen kon worden; wat werkt wel of juist niet, had Suzan handvaten hoe met mij om te gaan en deed dit dan ook op een erg prettige manier. Ze is vrolijk en enthousiast en weet op een positieve manier uit te dagen en te prikkelen. Ook is ze geduldig en bovendien kan ze goed en prettig samenvatten. Wat ik erg waardeerde is dat Suzan de sessie niet afkapt maar echt tijd neemt om in volledigheid te zijn en soms (vaak) duurde de sessie dan iets langer dan een uur, dat werd ook niet in rekening gebracht. Al met al heb ik een prettige ervaring en zal zeker een coaching traject bij Suzan aanraden!

Angelique van der ziel – schutten, Den Haag