Ik twijfelde om me te laten coachen “Als ik het zelf niet kan of weet, hoe kan iemand anders me dan helpen of het mij vertellen?” “Kan ik echt bereiken wat ik wil bereiken?” Achteraf heeft de coaching mijn verwachtingen overtroffen!!!

Na de 3de sessie kwam ik in flow en merkte ik dat ik meer energie kreeg.

Na zes coaching sessies merk ik dat ik meer energie heb, dat mijn vriendschappen eerlijker en opener zijn, durf ik mijn zekerheid meer los te laten en heb ik meer rust, waardoor ik ook meer tijd voor mezelf kan nemen. Als moeder ben ik relaxter en kan ik nu ook heerlijk ontspannen met mijn kinderen met de lego spelen.

Op het werk durf ik te zeggen wat ik wil en denk. Ik ben hierin eerlijk en het lukt mij dichtbij mijzelf te blijven waarbij ik nu merk dat het me meer brengt en dat ik mijn angst los kan laten. Ik heb inmiddels zelfs een andere functie kunnen aannemen binnen het bedrijf.

Tijdens het coaching proces merkte ik dat ik niet alleen in beweging kwam maar ook mijn omgeving! Mijn partner pakte ook dingen op die al lange tijd moesten gebeuren. Na 3 jaar hebben we eindelijk de voortuin aangepakt, ook dit in 3 maanden coaching! Heel bijzonder voelt het allemaal.

Een aantal jaar geleden heb ik een psycholoog bezocht. Ik zou willen dat ik in die tijd Suzan al had gekend! Mijn ervaring met een psycholoog of deze coaching is een wereld van verschil!

Vooral mijn eerste psycholoog heeft mij nooit gezien. Zij zag alleen de diagnose i.p.v. mij als persoon. Ze is niet mij, maar vooral de diagnose gaan behandelen.

In de coaching werd ik écht gezien en is er ook nooit iets over mij gezegd of wat ik moest gaan doen!

Na ongeveer 15 sessies bij de psycholoog kreeg ik te horen “u bent klaar” terwijl ik dacht “ik begin net”!! Na 6 coaching sessies heb ik echt mijn doelen gehaald en zoveel meer bereikt!!

Suzan Bannink als coach is in mijn ogen, open en enthousiast. Ik voelde me erg veilig en vertrouwd bij haar. Hierdoor durfde ik mij kwetsbaar en open op te stellen. Wat ik verder heel goed vond is dat ze veel blijft doorvragen, waardoor ze heel veel ook echt uit mijzelf heeft uitgehaald.

Ik zou echt Suzan Bannink aan iedereen aanbevelen. Zeker aan mensen die het idee hebben ergens mee vast te zitten, geen energie te hebben etc.

Is het me het geld waard geweest? Ja, zeker! Geld is maar heel relatief.

Voor hetzelfde bedrag koop je een mooi paar schoenen of voor een week boodschappen, je bent het zo kwijt. Het is maar heel betrekkelijk. Deze coaching is een investering in de toekomt en het echt waard geweest. Ik heb inmiddels ervaren dat ik het geleerde ook echt vasthoud!

Uiteindelijk ben ik nu een blij en relaxed persoon!!

Anoniem uit Harderwijk