Suzan Bannink

Coach & Trainster
Harderwijk

Mijn naam is Suzan Bannink

En ik ben de initiator van Loketcoach. Mijn achtergrond is zeer divers. Tijdens mijn internationale opleiding consciousness coach (bewustwordingscoach) kwam ik bij mijn echte passie: Mensen coachen op verdiepende levels!

Ik geloof namelijk dat iedereen met passie, liefde en energie kan leven, zonder dat je werk meer dan 80% energie opslurpt, geen zelfvertrouwen hebt, of niet durft te zeggen wat je vindt, je alsmaar aanpast, nooit nee durft te zeggen en je lichaam eigenlijk jou het signaal geeft dat je een pasje minder mag doen, alswel dat je hoofd zegt, het lukt je nog wel even…..

Met Loketcoach geef ik advies, coaching en trainingen. Met mijn volledige hart, kennis en meer dan 18 jaar ervaring op het gebied bewustwording realiseer ik mijn missie; Ik geloof in connectie, compassie en open communicatie waardoor uitval op het werk onmogelijk wordt!

Voor mij is het belangrijk dat ik kan aansluiten op gevoelsniveau en kan aansturen op verstandsniveau. Wat anderen over mij zeggen is dat ik vriendelijk, inspirerend, steunend en soms confronterend ben. Dit alles met volle passie en respect sta ik voor jouw verandering en innerlijke groei.

Durf jij een krachtige en effectieve coaching aan? Wees welkom want dan ben je bij mij aan het goede adres!

Toch nog twijfel? Coaching, counseling, therapie of een training? Kom voor een kennismakingsgesprek, ik leg met alle liefde vrijblijvend het verschil hierin uit waardoor je gegarandeerd verder kunt!

Bel mij

15 + 13 =

Volg mij