Ik kreeg een powercoachingsessie van Suzan. Buiten, met schitterend uitzicht in een prachtige omgeving. Deze sessie heeft mij geholpen om binnen een uur een enorme sprong dichter naar mezelf te maken. Waar coaching (een prachtige tool) mij eerder op goede inzichten, planning en empowerment bracht, ging dit tijdens de coachingsessie met Suzan verbazingwekkend ver de diepte in. Waar ik doorgaans rationaliseer, kwam nu alles vanuit gevoel, en stroomde naar buiten als vanzelf, zo gemakkelijk en “echt”. Suzan stelde goede vragen, haalde me uit mijn hoofd, en hielp me vanuit mijn hart te denken. Alle inzichten die ik daarmee ineens tot beschikking had, hielp ze me kanaliseren en de verhelderende- doch enigszins omvangrijke brei die naar buiten kwam werd daarmee een kant en klare oplossing. Helemaal door mijzelf bedacht, zo succesvol omdat Suzan me hierin begeleidde, aanvoelde en een ruimte creëerde waarin dit alles mogelijk was. Hele pure energie. Suzan wist me te begeleiden vanuit het hoofd naar het hart. Dat kon ook, omdat ik heel veel vertrouwen voelde. Ik kan niet goed uitleggen waar dat het in zat, dat was er gewoon, dat voelde ik. Heel natuurlijk. Ik heb ontzettend veel aan deze coachingsessie gehad, en ik merk dat ik een stuk liever voor mezelf ben geworden. Met het hoofd kan men alles bedenken en weer verwerpen en bezig blijven, maar de energetische switch die ik meemaakte neem ik onveranderd met me mee. Een cadeautje was het!

S. v.d. Pol, Amsterdam