De coachingsessies bij Suzan Bannink hebben mij op een inspirerende en effectieve manier laten zien hoe ik weer de regie over mijn leven kan pakken. Daardoor kan ik de doelen die ik mijzelf gun ook verwezenlijken. Ik zat af en toe erg vast in mijn gedachten en gevoel. Ik had weinig grip op hoe ik daar uit kon komen. Nu heb ik de tools in handen om hier verandering in te brengen. Ik ben in staat om mezelf tot actie aan te zetten op momenten dat ik belemmerd word door mijn eigen gedachten en twijfels.’

‘Suzan Bannink is een prettige, betrouwbare, respectvolle en enthousiaste coach die haar vak met veel passie uitvoert. Met haar enthousiasme en warme, accepterende houding heeft ze mij geraakt en gemotiveerd. Door haar coaching ervaar ik dat ik op veel meer zaken invloed heb dan ik eerder dacht.

Hiervoor ben ik haar erg dankbaar.’

L. v/d Pol, Ermelo