Tijdens de sessies heeft Suzan mij uitgedaagd om uit mijn comfortzone te komen. Hierdoor ben ik mij bewust geworden van mijn eigen gedrag. Het werd me duidelijk dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven en dit kan veranderen. Door haar deskundigheid en door Suzan als persoon ben ik geprikkeld en heb ik op een ontspannen manier aan mijn doelen kunnen werken. Dit was af en toe heel hard nadenken, maar Suzan laat merken dat je dit zelf kan! Dat geeft vertrouwen in jezelf. Hierdoor heb ik mij binnen een van mijn doelen kunnen ontwikkelen: ‘In mijn eigen kracht staan, weer kunnen genieten van ontspannen activiteiten en meer zelfvertrouwen ontwikkelen!’ Door het maken van bewuste keuzes en deze te benoemen heb ik mijn leven kunnen opruimen, zodat ik meer energie heb gekregen. Mijn leven is nu weer overzichtelijk! Suzan heeft mij veel tips en tools gegeven waardoor ik situaties makkelijker kan loslaten en keuzes kan maken. Dit maakt dat ik niet meer zo veel in mijn hoofd zit.

Ik vond het fijn dat er werd gekeken naar mogelijkheden en kansen en keuzes die je binnen je eigen bereik kunt maken. Ik kreeg plezier in het filosoferen en ging na elke sessie weer met energie de deur uit! Zin om aan de slag te gaan met mijn doelen en het opdoen van succeservaringen. Zo heb ik zonder zenuwen een presentatie kunnen geven. Iets waar ik voor de tijd nachten van wakker kon liggen.

Door de verschillende succeservaringen heb ik energie gekregen om mijzelf ook na de coaching verder te ontplooien. Ik heb geleerd om dichter bij mijn gevoel te staan en laat dit merken in mijn omgeving. Dat maakt het voor mij mogelijk om relaties aan te gaan en hierin te relativeren. Ik kan mijn verwachtingen voor mijzelf helder maken en ze uitspreken naar anderen. Vóór de coaching zou ik dit nooit gedaan hebben. Door de gesprekken heb ik mijn eigen grenzen aan leren geven en bewuste keuzes kunnen maken in mijn werk en vrije tijd.

Aan het einde van elke sessie bespreek je met elkaar wat een waardevol moment was tijdens de coaching. Suzan geeft ook kort weer hoe zij de sessie heeft ervaren. Dat heb ik altijd erg gewaardeerd en af en toe werd ik er zelfs verlegen van!

Wendy D, Ermelo