Wat een waanzinnige toffe baan als coach in het wijkteam van Arnhem!
Van ambulant tot klinisch, van hulpverlener naar coach.
Van coach naar regievoerder of toch monitoren?
Van crisis, zorgwekkende situaties en/of enkelvoudige vragen Naar stabiliteit, rust, balans en verder groeien.

Van aanvraag, het uitstippelen van de weg, specialist zijn en generalistisch kijken of hoe zat dat ook alweer 😉 het maken van passende plannen met resultaten, kijkend naar alle leefgebieden, systemisch, de dynamiek in persoonlijkheid. Hoe zit het met de perspectieven? Shit een interventie! Wachtlijsten omzeilen, soms individueel contracten afsluiten, kwetsbaarheid zien, horen en soms ook kritisch zijn en vragen, veel vragen stellen……… niet praten over de inwoner, maar juist met de inwoner, geen geheimen meer, telefoon op luidspreker, openheid en transparantie! Minder rapporteren, meer wijk en mens prioriteren.
Aansluiten op de inhoud maar eerst investeren op betrekking. Iedere vraag, ieder mens blijft uniek, daar is geen draaiboek voor…….

Zo’n prachtige baan, zo verliefd! Maar toen……….in februari 2015:
Na een maand in het wijkteam te werken, kwam ik terug van een intensieve 4-daagse training.
Deze training ging over bewustzijn en bewust worden. Deze dagen waren intens, confronterend, maar ook gelachen en dieper voelen van mijn passies. Nog meer mogelijkheden zien.

Begin 2014 werd in mijn hoofd Loketcoach geboren. Destijds nog in een brainstormfase. Loket, voor al uw vragen met een duidelijk advies die richting gevend is op meerdere gebieden! Wil je een goede coach bent u toevallig ook op het juiste adres, was mijn startende visie.
Stap voor stap werd mijn visie en missie duidelijker. Wat een energie komt er dan vrij zeg, genieten als creativiteit de boventoon voert, gesprekken over dromen en passie, onmogelijkheden? Alles heeft een weg!

Mijn mooie functie als wijkcoach, de internationale studie “Consciousness coaching” mijn bedrijf en mijn persoonlijke groei, hebben mij doen ontwikkelen. Mijn keiharde liefde voor het vak is 1 op 1 coachen, teamontwikkeling door trainingen te geven, mijn uitdaging is om te zorgen dat vastzittende patronen weer gaan draaien en ruimte geven om verdere groei te genereren. Mijn passie zit in connectie, aansluiten op dat moment waar de ander is, zorgen voor dat extraatje, die snaar, de input en de intrinsieke prikkel!

Natuurlijk had ik nooit kunnen ontwikkelen als ik alleen in mijn hoofd was gebleven, maar door het te voelen en het “gewoon” te doen! Nu is blijkbaar een nieuwe fase aangebroken, tijd voor een andere combinatie of toch een andere parttime job? Nee, mijn keuze is om na al het moois als coach in de wijk me 100% te committeren aan Loketcoach.

Ik voel de spanning…. Ik spring, in de lucht dan 😉 ……. Ik voel de sprankeling, ik voel onwijs veel energie! Niet weten hoe de weg precies loopt, geen duidelijkheid, controle of structuur.
Wel mezelf en de wereld omarmend! Ik zie wat er komt en ik geloof erin!

Ik kijk vooruit, ik knipoog terug en ik ben trots, niet alleen op mezelf maar iedereen om me heen. September ga ik volop genieten van mijn weg van loslaten en afsluiten in het wijkteam.
Dan mijn laatste dag….. omdat alles een keuze is en ik kies voor passie, de liefde voor coaching!

Suzan Bannink
Info@loketcoach.nl
0645251033
www.loketcoach.nl
Wil je meer weten? Bel of mail gerust hoor.